140930

Hej! Hade sovmorgon till 12 idag och var hemma runt 3 igen efter en ganska lugn och skön skoldag. Åkte nästan direkt till min morfar för att fira han och min moster, övningkörde även till trollhättan där han bor och det gick faktiskt riktigt bra! Blev massa fika där och prat i ett par timmar innan vi åkte hem igen vid klockan 7. Har precis tagit en dusch och lagt mig i sängen, tänt ljus och ska strax kolla igenom lite spanskaglosor, får se hur de går på förhöret imorgon då jag verkligen inte kan några av dom 20 glosorna vi har haha.
Hoppas ni haft en bra tisdag!

GT

 Skulle mer än gärna vilja ha dessa sex toppar från gina tricot hängandes i garderoben, måste dock spara pengar nu men får se om jag kanske klickar hem någon av dom.

måndag

Hej på er! Avslutade helgen med en pizza i stan tillsammans med Johanna-Louise, ett bra slut på helgen och söndagen. Var hemma runt åtta igen och slocknade redan vid halv tio,var så himla trött och var minst lika trött imorses, hade så svårt för att komma upp ur sängen. Började iallafall dagen på näl där jag röntga mitt vänstra knä innan en kort skoldag på två lektioner väntade. Varit hemma en stund nu och ska strax äta lite lunch och sen plugga. Ha en bra måndag!
Visa fler inlägg