nordby

Dagen började som jag skrev igår med en körlektion, gick bra! Sedan hem en snabb sväng för att sedan sätta mig bakom ratten igen, jag och mamma hämtade upp Ronja i stan och sen körde jag vidare mot strömstad och nordby köpcentrum. Körde hela vägen dit vilket gick väldigt bra faktiskt och så kul att köra på vägarna där det går snabbt och ha hög musik på. När vi väl var där så åt vi god mat, shoppade, åt frozen yoghurt och tillsist köpte vi med oss godis från en affär där godissmakerna aldrig verkade ta slut, ni ser lite på bilden och det var alltså hur mycket godis som helst verkligen. Superbilligt också! Kom nyss hem och ska bara ta det lugnt resten av kvällen.


 

We're a thousand miles from comfort, we have traveled land and sea

Igår var tjejerna här så fixade middag och efterätt åt dom, så mysigt så. Dom stannade och kollade greys med mig innan dom åkte hem och sen somnade jag direkt efter ph, riktigt trött var jag efter att ha varit små krasslig hela veckan. Idag har jag inte gjort mycket alls, övningkört lite här hemma och tränat MRL på kvällen. Morgondagen blir dock mycket roligare, har en körlektion på morgonen och sen vid ett åker jag och Ronja till Nordby Köpcentrum i Strömstad, var där för kanske åtta år sedan och minns att det var väldigt stort så det ska bli kul! Nu ska jag försöka nöta in lite körkorteori men går inte bra alls.
 
 
 

 
 

fullt upp

Haft fullt upp hela dagen, började morgonen med körlektion som gick bra. Körde sen till Trollhättan för att köpa lite saker till Halloween innan jag hade möte i stan. Hann även gå runt lite i affärer och fick med tröjan ni ser över från Lindex, var på rean och mycket finare om man fixar till den lite men tog lite bilder snabbt bara. Sen var det dax för vårdcentralen där jag tog en spruta och har precis kommit hem. Ska strax iväg med mamma igen för att handla lite mat tills imorgon då tjejerna kommer hit för middag och mys! Ikväll ska jag bara ta det lugnt då jag inte känner mig riktigt kry, förkylning på ingång tror jag tyvärr.
 
Visa fler inlägg