överby

Hej på er! Har inte internet på hela helgen därav har jag inte kunnat blogga. Vaknade iallafall riktigt tidigt imorses, redan klockan åtta och kollade på one tree hill hela morgonen, glömt av hur fantastiskt bra den serien är! Åkte sedan till Överby med Ronja och har spenderat hela eftermiddagen där. Fick med mig en färgbomb hem som förhoppningsvis gör mitt hår ljusare! Ska strax fixa iordning grekisksallad och sen hoppa in i duschen! ha en bra fredag.

love

Hej på er! Har myst med Ronja hela eftermiddagen och kvällen,ätit gott och jag har även övningskört lite. Har precis sett klart på systrar i jeans med henne och ska strax sova tror jag,sjukt hur trött man blir efter en vecka i skolan!

friday

Hej på er! Började som sagt sent idag, hade två timmars håltimma så åkte hem till Alicia och åt. Fick sluta nästan två timmar tidigare också, så himla härligt när vi egentligen skulle slutat halv fem. Vet inte riktigt vad som händer ikväll, förutom att Ronja kommer om en liten stund. Hoppas ni får en bra fredag!
Visa fler inlägg