1524

Hej! Idag har jag hunnit med att övningsköra och även vart en stund hos sjukgymnasten. Ska fixa lite med grejjerna inför halloween festen på lördag och sen fixa lite mat hade jag tänkt. Om någon timma ska jag ta mig en promenad till Ronja för att mysa med henne och Alicia, blir godis och film tror jag! Ha en bra dag, pussar.
 

brunch

Hej på er! Imorses var jag på min första körlektion vilket gick väldigt bra,ska även på en imorgon. Direkt efter det ställde jag mig och fixade lite gotter till mig och tjejerna, blev så himla mätt men det var så gott verkligen, älskar scones och amerikanska pannkakor. Dom var här i ett par timmar och myste och åkte precis hem. Hade tänkt försöka träna så mycket jag kan utan att anstränga knät för mycket, är så träningsugen. Ha en bra kväll! Pussar

1959

Hej! Har precis kommit hem från Malou där tjejerna från jobbet även var, åt god mat och spelade sällskapspel vilket var mysigt. Skulle ju egentligen ha jobbat ikväll men eftersom det är (utökad!!) klass tre varning i göteborg och tågen hem är inställda så blev det inget med det, lite tråkigt då jag var taggad på jobb idag. Men blir förhoppningsvis jobb imorgon iallafall! Nu ska jag bädda ner mig och kolla ''tillsammans mot cancer'' som går på sjuan, kommer säkert gråta hela tiden så känslig som jag är för just det ämnet. Hoppas ni haft en bra dag! pussar.
Visa fler inlägg