fredag

 
 
Hej! Har precis tagit ett bad och nu ligger jag framför det senaste Vampire diaries avsnittet med lite godis. Åkte iväg med pappa för någon timma sen för att handla lite mat och gotter inför ikväll. Skulle egentligen åkt med vännerna för fest i åsbräcka dit en hel del andra också skulle men har fortfarande så himla ont i huvudet så kände inte alls för det, inte när det då troligtivs skulle bli värre också. Istället har jag som sagt myst här hemma med god mat och gotter, nu hade jag tänk sätta på en film och sedan sova faktiskt! pussar

Life is but a dream

  Life is but a dream är en dokumentär om the one and only queen B , den är superintressant och man kan ju inte låta bli att bli ännumer förälskad i den fantastiska kvinnan!

Den handlar b.la om henne som affärskvinna,låtskrivare och hustru till Jay Z. Man får se inblickar i hennes barndom och hennes frigörelse från sin pappa som var hennes manager en gång. Hon talar även direkt in i sin webbkamera och berättar om lite mer personliga saker. Finns det någon som inte gillar Beyonce så kommer ni garanterat göra det efter att ha sett dokumentären!

 

latest


Lite blandade bilder från mobilen
har de senaste dagarna inte gjort så mycket, huvudvärken/migränen är ännu inte borta så har vart hos läkaren osv. Iallafall, hade bara föreläsning i skolan idag så började 13:15 och sluta redan 15:00, så skönt! Tränade bodypump med lisa efter det och nu ligger jag i sängen framför paradise! Hoppas ni haft en bra onsdag,pussar.
Visa fler inlägg