sunday evening

Hej på er! Träningen gick helt okej förut, med tanke på att jag inte kan göra så mycket pga knät, men förväntar mig träningsvärk i magen imorgon iallafall!! Skulle igentligen ha träffat tjejerna ikväll men blir inte så pga bussarna, hatar hur bussarna går på söndagar verkligen. Istället får det bli en hemmakväll, jaja funkar det också. Nu blir det tacos,ananas och harry potter, låter bra.  Hoppas ni haft en bra helg, pussar!

smoothie

Godmorgon! Har sovit helt underbart inatt verkligen, värt att nämna. Har precis druckit upp en ananas och hallon smoothie som var hur god som helst, och nu äter jag lite naturgodis, fick hur mycket naturgodis som helst igår..jag klagar inte hehe!! Har inte så många planer för idag, ska iallafall försöka ta mig till gymmet en snabbis för att köra mage och armar..kan ju inte göra så mycket mer haha. Men ha en fin söndag allihopa! pussar.

girlsnight

Hej på er! Mina favoriter åkte för ett tag sedan och vi har ätit mängder av mat och godis, har jätteont i magen nu haha, väärt! Har suttit och pratar i flera timmar och skrattat så mycket verkligen, världens underbaraste vänner verkligen! Vi allihopa låg till sist i en hög i sängen gäspandes, liiite trötta haha, så nu ska jag sätta på ett oth avsnitt innan jag troligtvis somnar och sover som en bebis. Hoppas ni haft en lika bra kväll som mig, pusss.
Visa fler inlägg